JAJA OMEGA 3 jakość gwarantowana przez POLSKIE FERMY

                                                             JAJA OMEGA 3

dzięki zastosowaniu specjalnej mieszanki paszowej zawierają więcej niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych DHA Omega 3.

Jaja klasy A OMEGA 3, kat. wagowa L (63-73g)  posiadają atest przyznany na  podstawie wyników badań wykonanych w J.S. Hamilton Poland (ZL/33249/2010), który potwierdza ich wysoką wartość dietetyczną i handlową: jaja  OMEGA 3 zawierają więcej wielonienasyconych Kwasów Tłuszczowych (WNKT) z grupy Omega3 (Ω3) i Omega6 (Ω6). Stosunek tych kwasów w jaju wynosi 1:6. Uzyskany w badaniach wynik pozwala na zakwalifikowanie jaj OMEGA 3  do klasy jaj markowych. Szczegółowe informacje o zawartości poszczególnych składników w jaju, są nadrukowane wewnątrz każdego opakowania jednostkowego. Tylko takie opakowanie gwarantuje autentyczność naszego produktu.  

Jaja Omega 3,  kl. wag. L (63-73g) w opakowaniu na 2x6 jaj – superface® MPP7412